Schoonheidsspecialiste...

Persoonlijke uitstraling is voor de vrouw maar ook voor de man van deze tijd van groot belang. Om dit te bereiken is een goede verzorging en een ontspannen gevoel nodig.

Een bezoek aan schoonheidssalon Danicare is niet alleen een ontspannende ervaring, maar ook noodzakelijk om de huid in optimale conditie te houden. De huidverzorgende producten van Sans Soucis zijn daarvoor een goede keuze.
U kunt kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen of aparte onderdelen daarvan.

Tijdens de behandeling kunt u vrijblijvend een verzorgingsadvies krijgen, zodat u thuis de behandeling kunt voortzetten om het beste resultaat te behalen.

Reinigende behandeling 50 minuten
Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker en een dagcrème. Deze behandeling is geschikt voor de (jonge) onzuivere (acne) huid.

Gezichtsbehandeling 60 minuten
Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling of wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, gezichtmassage, masker, werkstofampul en een dagcrème.

Gezichtsbehandeling 90 minuten
Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, gezichtmassage, nekmassage, decolleté massage, masker, werkstofampul, oogverzorging en een dagcrème. Tussendoor is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee.

 

Prijslijst

Wenkbrauwen epileren € 9,95
Wimpers verven € 9,95
Wenkbrauwen verven € 9,95
Wimpers & wenkbrauwen verven € 17,50
Bovenlip harsen € 9,95
Bovenlip & kin harsen € 16,95

Reinigende behandeling 50 min. € 33,95
Gezichtsbehandeling 60 min. € 38,95
Gezichtsbehandeling 90 min. € 51,95